fredag 13 september 2013

Öppet brev till Göteborgs politiker


Lågintensivt assymetriskt inbördeskrig. Smaka på orden.
Det är vad ni befinner er i.
Ett lågintensivt assymetriskt inbördeskrig.


Göteborgsregionen har haft precis så många skjutningar som regionens politiker förtjänar. Detta har inget att göra med utanförskap, brist på fritidsgårdar, strukturell rasism och andra floskelord som haglar i det snömos som döljer bristen på idéer, tankar och initiativ. Detta har att göra med en konsekvent politik som gör allt för att dölja faktum såsom:

Det är enklare att sitta hemma än att jobba, storleken på samhällets alla understöd gör det oftare lönsammare. Ungdomsarbetslös beror till allt större del på att man inte vill eller behöver jobba. Inga krav ställs. Inga frågor. Bara utbetalningar i en regnbåge av täckmantlar.

Politikerna har helt tappat kontrollen över utvecklingen i Göteborgs alla ghetton. Ni hyr in alla möjliga charlataner som Megafoner, Trumpeter eller Piccolaflöjter. De skrattar bakom er rygg hela vägen till banken.

Ja Göteborg har ghetton. Ni har skapat dem. Likväl som allt från Stockholm och Malmö till lilla Lysekil och Bollnäs har ghetton som är skapade av politiker. Ni borde veta hut.
Våldet i Göteborgs ghetton har som sagt inget att göra med strukturell rasism, vanlig rasism, brist på fritidsgårdar, utanförskap, betong i sandlådan eller andra snusförnuftiga och präktiga bortförklaringar.


Det handlar helt enkelt om territoriell uppdelning av revir för utpressning, beskydd, prostitution och knarklangning.

Medan ni satt på piffiga seminarier så övertogs era bostadsområden av de kriminella och förvandlades raskt till ghetton.


Ni har, genom er oerhörda naivitet och blåögdhet, bjudit in gängen till er stad. Bloods och Crips i Los Angeles tittar på er med beundran. White Aryans och Black Muslims i Washington D.C. ́s södra förorter längtar till Biskopsgården och Angered.

En stad helt utan politiker som har koll eller en polismyndighet som vill/vågar/kan göra sitt jobb.

Enkelt.
Jobbet är att krossa gängen.

Få bort prostitutionen. Drogerna. Utpressningen. Beskyddarverksamheten. Smuggelcigaretterna.
Få bort alla de illegala vapnen som väller in i våra ghetton. Som jag skrivit tidigare kostar idag en 9 mm tjeckisk pistol (militärt överskott) med två fulla magasin ca 5000:-
En Kalashnikov AK-74 med ett laddat magasin mellan 15000 och 18000:-
Småpengar för en småbuse på väg upp.

Eftersom vi inte prioriterar att Tullverket letar efter illegala vapen och inte ens låter tulltjänstemän bära vapen när de skall konfrontera vapensmugglare med en fylld container från Balkan, så väller det in floder av illegala vapen i Sverige. Det finns så mycket militär surplusmaterial i valfritt ghetto så de kan öppna krig mot er politiker och era poliser.

Vilket de har gjort.

Ett lågintensivt assymetriskt krig.


Nu är det krig mellan gängen om revir och marknadsandelar. Politiker och polischefer ser på med vanlig handfallenhet. Idag.

I morgon är kriget kanske mot er om den totala makten i Hjällbo, Tynnered, Angered, Rannebergen, Biskopsgården, Länsmansgården.
Vem får patrullera gatorna?
Blir det som i Malmö att skattemyndigheten undviker vissa områden sedan många år? Vågar poliser köra in ens tre och tre eller lämnar de dessa områden som t.ex. Seved?


Vad ni skall göra är följande:
Förklara krig mot gängen.
Strunta i att slänga pengar på dialoggrupper och andra charlataner. Inse att ni är i krig.
Se till att polisen inför nolltolerans i ghetton.


Se till att de "Rättsvårdande myndigheterna" tillämpar lagen efter dess andemening och ingen velig lokal tolkning. Alla former av straffrabatt eller hänsyn till ålder kommer att straffa sig tiofalt i slutändan.

Inför massiva kontroller av vapeninnehav på alla kända busar. Kontrollera person, fordon, bostäder. Vid alla indikationer på illegalt vapeninnehav - ta det till dess maximala legala gräns.

Inför belöningar på stora belopp. Alla människor har ett pris och sätt upp ett pris på en miljon kronor till den som tar fram bevis som leder till fällande domar. Det blir billigare i längden.
Se till att systemet med skyddade identiteter och dolda identiteter för vittnen fungerar. Idag kan en femåring med en dator plocka fram alldeles för mycket information om de som samhället påstod sig vilja skydda.

Ta det på allvar, idag är det strider om territoriell uppdelning i era ghetton. Om ni inte börjar tänka så kommer Örgryte, Långedrag, Avenyn, Billdal och Särö snart löpa samma öde.
Idag är det ett lågintensivt assymetriskt inbrdeskrig mellan kriminella grupper och samhället i era ghetton eftersom ni inte vågade ta kontrollen i tid.

I morgon kommer det till de enklaver där ni bor och arbetar.


Och då är det tack vare er okunskap, oförmåga eller ovilja att ta situationen på allvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar